Vacature: Software Engineer

Functieomschrijving

Je werkt in een klein, multidisciplinair team van technisch natuurkundigen, biomedical engineers en elektrotechnici aan de ontwikkeling van high-tech oplossingen voor camerasystemen voor zeer uiteenlopende toepassingen waaronder kankeronderzoek, ruimtevaart, productinspectie en energie. Binnen ons team werk jij mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van verschillende applicaties die specifiek voor deze toepassingen zijn ontwikkeld.

Je bouwt voort op de bestaande WPF-applicaties en ontwikkelt software voor nieuwe toepassingen. Daarnaast werk je aan onze C++ libraries voor het koppelen van de nieuwste hardware zoals high-speed frame grabbers aan data-analyse en -verwerking in een intuïtieve gebruikersomgeving.

Als software engineer zorg je dat je op de hoogte blijft van de relevante ontwikkelingen zodat onze software state-of-the-art blijft.

Profiel

  • Ervaring met C++ en bij voorkeur ervaring met C#/WPF.

  • WO werk- en denkniveau.

  • Communicatieve en zelfstandige werkhouding.

  • In staat om projectmatig samen te werken.

Daarnaast is het een pré als je:

  • Ervaring hebt met de Microsoft Visual Studio omgeving en Subversion/Git.

  • Ervaring hebt met het aansturen van microcontrollers en embedded devices.

  • Affiniteit hebt met image processing/computer vision.

  • Interesse hebt in machine learning.

Over Lambert Instruments

We zijn een klein bedrijf met een informele sfeer, een prettige werkomgeving en een gedeelde passie voor de toepassing van high-tech imaging oplossingen in uiteenlopende gebieden. Onze producten worden gebruikt in vooraanstaande instituten (MIT, ESA, NKI) over de hele wereld.

Contactinformatie

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail met CV en motivatie naar jobs@lambertinstruments.com

Voor inhoudelijke informatie over de functie en over de sollicitatieprocedure kan contact worden opgenomen met Jeroen Wehmeijer op telefoonnummer 050 501 8461.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

LeadSoftwareEngineer.png